ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentTantra Massage - Allt om Tantra Massage

Tantra massage

Tantra massage

Tantra massage är en sensuell massageform. Med tantramassage kommer du och din partner varandra närmare och ökar medvetenheten om varandra.

I tantramassagen är beröring ett viktigt inslag eftersom huden har så många och så många olika former av receptorer. Utan fysisk kontakt förkortas livslängden på de flesta sociala varelser och framförallt människan. Bland annat så innebär tantramassage att hormonet oxytocin frigörs vilket båda har en smärtlindrande effekt men även påverkar läkandet. Tantra massage är ett enkelt och naturligt sätt att komma tillbaka till den mängd beröring som fanns vid er förälskelsefas men därefter minskat med tiden.

En stor del av tantra massagen sker under tystnad vilket ökar ert fokus och er närvaro till här och nu. Vid tantra massage används också lite eterisk olja men inga stora mängder. Alla kroppsdelar ska masseras och alla kroppsdelar kan användas för att massera under tantramassagen.

Kurser inom tantramassage

Det finns många kurser att gå för den som vill lära sig tantramassage. De korta kurserna brukar vara 3-5 dagar men det finns även månadslånga kurser inom tantra utomland.Allt härligt om massage

Här kan ni finna mycket intressanta massagesätt och relevant fakta om att massera men också en del kul och lustigt gällande massage.Meny - Massera
Till förstasidan på www.massera.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter